Xclean ved
Michael Christiansen

Ledhejseporte til Landbrug, Industri & Private

Mulighederne er mange hvad angår design,
mønstre, struktur, farver og størrelser.
Brug Xclean til → Salg » Service » Montage

ledhejseport 3

Ledhejseport fra Lindberg Group

Om vores ledhejseport

Xclean forhandler ledhejseporte fra Lindberg Group, og kan tilbyde portløsninger til landbrug, industri og private kunder.  Man kan selvfølgelig lave forskellige kombinationer af farver, størrelser, mønster, struktur og design, alt efter sit eget personlige behov. Deres ledhejseport er certificeret, og opfylder selvfølgelig alle sikkerhedskrav, og tilsvarende EU direktiver for alle deres porte.

Med den moderne ledhejseport udnytter du hele åbningen som du har til rådighed, og opnår dermed den absolut maksimale plads til gennemkørsel med traktor og dine andre landbrugsmaskiner. Ofte skifter man til denne model af ledhejseport fordi at man vil maksimere højden og bredden så vidt muligt ved fx en buet hvælving i muren eller lign.

En ledhejseport passer til alle tænkelige åbninger, såsom buede eller runde hjørner, en klassisk stil som mange ældre staldbygninger i Danmark stadigvæk har i sin konstruktion.

Kontakt os for mere info →

Generel ledhejseport info

• Konkurrencedygtigt kvalitetsprodukt
• 2 års garanti (10 år på overfladen)
• Lavt støjniveau
• Ventilationsfunktion
• Nem installation
• Nødåbning ved strømsvigt
• Nemt justering af automatikken
• Porten åbnes hvis den møder modstand

Service & Eftersyn

Ved service og eftersyn kontrollerer vi funktioner som, køreskinner, hængsler, fjederarrangementer, wirer, tromler mv. Sidst kigger vi også på hvordan fastgørelsen i væg og loft fungerer, at el-hejsen kører som den skal, samt smører og justerer alle mekanismer.

Udvalgte produkterSalg » Montage » Service

Vi leverer og tager os af servicen på dine ledhejseporte, kontakt os for yderligere information.

Kontakt os | 25 102 104

Industri Porte

industri porteDesign din egen ledhejseport, så den passer dine ønsker og behov. Xclean hjælper dig gerne med detaljerne, så porten bliver helt som du ønsker.  Vi har lige pt. ikke nogle billeder at vise dig, men hvis du kontakter os så finder vi sammen den bedste portløsning til dig.

Midrip Design

midrip designNår du skal bruge en ledhejseport til garagen, dit erhverv eller til landbruget, så kan du sikkert finde den hos Xclean. Vi leverer ledhejseporte af bedste kvalitet i hele Danmark fra vores leverandør Lindberg Group i Randers. Kontakt os for mere info.

Port med fyldninger

port med fyldningerMichael fra Xclean har stor erfaring med ledhejseporte til garagen, industrien, landbruget. Xclean tilbyder også service og eftersyn på forskellige porte. Du kan roligt tage kontakt til os for yderligere oplysninger om din næste ledhejseport.

Slick Design

slick designØnsker du et uforpligtende tilbud på en ledhejseport hos Xclean, så ring venligst på telefon 25 102 104, eller skriv til os fra siden kontakt, så tager vi en snak om dine behov og ønsker til design.
Du kan selvfølgelig også få en port med integreret dør.

kontakt

Hvem bruger en ledhejseport?

Svineproducenter
Fjerkræproducenter
Maltproducenter
Kvægproducenter
Landbrugere
Værksteder