Om Xclean

Xclean kom til verden efter at jeg arbejdet mange år i branchen. Primært med salg, montage & service af vaskerobotter, malkeanlæg, ledhejseporte og højtryksrensere.

“Efter at jeg i mange år har arbejdet i branchen med alt lige fra malkeanlæg og højtryksrensere til vaskerobotter og ledhejseporte, bestemte jeg mig for at gå solo. Xclean har en kort historik, men jeg håber på et solidt samarbejde med alle mine kunder langt ind i fremtiden.”

Jeg ser mig selv som en passioneret tekniker med meget professionelle erfaringer. Mine forventninger er at, mine kunder og Xclean vil udvikle sig til noget positivt i fremtiden, og at Xclean er bindeledet til den høje kvalitet som kræves i branchen.

michael

Hvorfor vælge Xclean

Kompetent kundeservice
- også efter kl. 16.00

Efter mange år i branchen med salg, montage og service, kender jeg nu de forskellige produkter og systemer meget godt.

Vaskerobotter - Envirologic
- Svensk kvalitet

Vaskerobotter fra Envirologic har givet en stor erfaring med at både servicere og at programmere til automatisk rengøring.

Professionel tilrettelæggelse
- giver større effektivitet

Jeg har tilegnet mig gode evner til hvordan man effektivt tilrettelægger dagen og opgaven – en stor fordel for alle mine kunder.

Højtryksrensere - KENT
- Dansk kvalitet

Højtryksrensere fra KENT er meget solide og stærke maskiner, men en sjældent gang skal de også have service når de bruges meget.

Uddannet smed 1987
- samt flere certifikater

Uddannet smed på Vejle teknisk skole i 1987, samt mange års erfaring. Senere også certificeret på malkeanlæg og vaskerobotter.

Porte - Lindberg Group
- Dansk kvalitet

Ledhejseporte fra Lindberg Group kommer i samlesæt, og samles på stedet. Her er stor erfaring med montage altid en kæmpe fordel.

Mission & Vision

Xclean har en mission. Vi ønsker at være en rentabel, konkurrencedygtig og værdiskabende virksomhed, der anerkendes for punkter som

  • Høj kvalitet
  • God service
  • Stor ansvarlighed

Punkter som i grund og bund er meget afgørende for Xclean’s eksistensberettigelse.  Missionen angiver, hvilke opgaver vi som virksomhed skal løse, og dermed hvilke kernekompetencer vi står inde for:

“at drive forretning med Salg, Montage & Service indenfor området – vaskerobotter » højtryksrensere » ledhejseporte

Ydelser og service som er til gavn for Xclean’s kunder og samarbejdspartner, men ikke mindst, for hele vores miljø og det omgivende samfund.

  • Effektiv kundeservice
  • Løsningsorienteret
  • Struktureret og målrettet
  • Analytisk i fejlsøgning
  • Relevante kompetencer
  • Fokus på godt samarbejde

Mine største erfaringer

Vaskerobotter 90%
Ledhejseporte 85%
Malkeanlæg 80%
Højtryksrensere 60%