Vaskerobot hos Xclean

Vaskerobot til svinestald, landbrug og industri
Hos Xclean kan vi på baggrund af flere års erfaring og produktkendskab tilbyde de danske kunder salg og service af Envirologic vaskerobotter til landbrug og industri.

EVO Cleaner som er det seneste skud på stammen, leverer 20-25% hurtigere arbejdsgang end de tidligere vaskerobotter. På denne vaskerobot, er der lavet forbedringer ved eksisterende komponenter, samt udviklet ny teknologi, som i den samlede udgave sparer både økonomi, vasketid og vandforbrug på rengøringen.
Dertil kan man individuelt beregne den økonomiske besparelse ved at investere i en vaskerobot, både hvad gælder arbejdstid, mandetimer, fysiske skader, åndedrætsbesvær og andet fravær pga. relaterede lidelser.

Fakta om vaskerobotter
Generelt set fjerner vaskerobotter det usunde arbejdsmoment som ofte indebærer mange timers manuelt arbejde med en højtryksrenser og friskluftsudstyr, eller alternativt med maske og begrænset arbejdstid.
Med en korrekt programmeret vaskerobot, ser vi at nogle virksomheder kører robottens rengøringprogram om natten. Om morgenen evt. lidt finpudsning af de resterende 10-15% snavs med højtryksrenseren.

Vaskerobotter rengør vægge og gulve, men kan selvfølgelig også programmeres til at rengøre i loftet med sin lange arm og roterende dyser. Hvis man man mener at den misser for meget i sin første programmering,
kan man uden problemer tilføje yderligere moment til rengøringen, eller om man så ønsker, redigere i det eksisterende vaskeprogram.

De vaskerobotter som Xclean leverer og servicerer har flere muligheder for individuel programmering, med op til 120 forskellige vaskeprogrammer i 60 forskellige opskrifter. Det hårde miljø og de mange driftstimer stiller store krav til holdbarheden, og ligesom alt andet der arbejder hårt, belaster det selvfølgelig diverse sliddele.

Arbejdsbelastning
Taget i betragtning af at det ikke er lovligt (ifølge Arbejdstilsynet) at højtryksrense mere end 2-3 timer dagligt, med mindre der benyttes maske med lufttilførsel, så må vaskerobotter alt andet underlette arbejdsgangen betydeligt i dagligdagen, og ikke mindst i lukkede afdelinger, som man finder i landbrug ,staldbygninger og industri.

Vaskerobottens vægt er på ca. 270 kg, den har et forbrug til betjening og fremdrift på ca. 60-100 W, samt en kompressor der bruger ca. 7-8 kW. Anbefalet vandforbrug ligger på ca. 15-18 liter/min. ved ca. 180-220 bars tryk.

Vores konklusion
“Kort sagt, en moderne vaskerobot giver et godt arbejdsmiljø for både ejermand og ansatte, samt et rent og godt miljø for alle dyr. Sidst men ikke mindst, er der mulighed for en arbejds- og miljøbevidst markedsføring af egen virksomhed.”

De største fordele ved en vaskerobot
▸ Rentabel investering ved mere end 4-5 timer ugentligt vask
▸ En vaskerobott sparer ca. 70-85% af den manuelle arbejdstid
▸ Skåner de ansatte for det hårde job
▸ Simpel betjening af alle vaskerobotter


Kontakt Xclean for yderligere oplysninger

▸ Telefon: 25 102 104
▸ Email: michael@xclean.dk
▸ Kontaktside: Kontakt

 

* Siden dækker over vaskerobotter som Xclean leverer og servicerer for Envirologic AB

Vaskerobotter fra Envirologic

Vaskerobot til svinestald & landbrug

Fuldautomatiske vaskerobotter, der tilpasses dit staldinventar, og med mulighed for at programmere flere vaskeprogrammer på samme robot. En vaskerobot fjerner 80-90% af snavset i din svinestald, og sparer dig for en masse tid, som kan bruges på andre aktiviteter i din dagligdag. Denne type af vaskerobot kan arbejde i 48 timer, og er programmeret til at bruge vand hvor det gør mest nytte i stalden.

En vaskerobot fra Envirologic kan lagre ca. 120 programmer som kan kombineres i 60 forskellige opskrifter. Vaskerobotten har et stik med mulighed for at tage backup på PC, samt et alarmstik som kan kobles til fx et eksternt overvågningssystem.
Støttehjul foran og bagpå kan demonteres ved transport. Transporthjulet under vaskerobotten er elektrisk styret fra operatørespanelen. Levereras med 50 meter højtrykslange.

Sidst men ikke mindst, kan brug af en fuldautomatisk vaskerobot minimerer risikoen for, led-, muskel- og faldskader samt evt. vejrtrækningsproblemer, ved at undgå den manuelle rengøring af bokse i fx svinestalden.

Kontakt for info →

Generel vaskerobot info

• En vaskerobot som er udviklet med baggrund i fødevareindustrien
• 
Udviklet i samarbejde med landmænd
• Nyt Flexi-Wheel med konstant omkreds på vaskerobottens hjul
• Nyt akselsystem – Quick Shift, hvor hjul skiftes til en smallere gangbro
• 
Hjulskift foretages ved et enkelt drej på en kobling
• 
Vaskeafstand med max teleskop ude på vaskerobotten er ca. 6 m.
• En v
askerobot reducerer ca. 80 procent af den ellers manuelle vasketid
• 
Fjerner mellem 80-90% snavs i stalden
• Nogle
robotter kan vaske uafbrudt i ca. 48 timer
• 
Mindre risiko for led- og muskel- og faldskader
• Minimerer risiko vejrtrækningsproblemer
• 
Lagre ca. 120 programmer
• Lagre ca. 60 opskrifter
• 
Mulighed for backup til PC
• 
Materiale i rustfrit stål
• 
Vaskerobotten levereras med 50 meter højtrykslange
• 
Svensk producerede vaskerobotter fra Envirologic

Envirologic AB →

Vidste du at...

1999

startede
Ramsta Robotics AB
(nuværende
Envirologic AB)

2001

blev den første
Envirologic
vaskerobot
solgt i Sverige

2016

brugte 35% af de
svenske producenter
en Envirologic
vaskerobot

2017

kom en ny forbedret
EVO Cleaner
vaskerobot på markedet

kontakt

Hvem bruger en vaskerobot?

Svineproducenter
Fjerkræproducenter
Mælkeproducenter
Maltproducenter
Vindmølleproducenter
Landbruger